MagicFit Catering Dietetyczny

Wybór Menu

Wybierz miasto dostawy:

Menu

środa 19.03.2025

Śniadanie

Opcja 1 Czekoladowa kasza manna z jagodami i czekoladą

Opcja 2 Fritatta z mozzarellą i suszonymi pomidorami z sałatką

Opcja 3 Kanapka z kremową pastą z jajek, oliwek i kaparów

Opcja 4 Placuszki z twarożkiem truskawkowym z mięta i płatkami migdałów

Drugie śniadanie

Opcja 1 Sałatka z pomidorem, mozzarellą i słonecznikiem

Opcja 2 Wytrawne bułeczki francuskie z dipem jogurtowym

Opcja 3 Koktajl kawowy z bananem

Opcja 4 Zupa buraczkowa

Obiad

Opcja 1 Makaron z pesto, suszonymi pomidorami i cukinią

Opcja 2 Eskalopki ze schabu w sosie z suszonych pomidorów z kaszą pęczak i surówką z ogórków

Opcja 3 Czerwone curry z kurczakiem z ryżem brązowym z czarnuszką

Opcja 4 Pieczona miruna w sosie maślano-pietruszkowym z warzywnym kuskusem i surówką z ogórka

Podwieczorek

Opcja 1 Czekoladowy pudding chia

Opcja 2 Żurek z ziemniakami i jajkiem

Opcja 3 Sałatka makaronowa z papryką i korniszonem

Opcja 4 Sałatka z mozzarellą i oliwkami

Kolacja

Opcja 1 Pulpeciki w sosie pomidorowym z parmezanem, mini sałatka

Opcja 2 Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą i miodowym vinegrettem

Opcja 3 Szarpana wieprzowina w sosie BBQ z tacosami i Coleslawem

Opcja 4 Smażony ryż z papryką, szpinakiem i fetą


czwartek 20.03.2025

Śniadanie

Opcja 1 Owsianka Bounty z wiśniami i czekoladą

Opcja 2 Ryżanka z chia z truskawką i czekoladą

Opcja 3 Bułka wrocławska z twarożkiem rzodkiewkowym z nasionami, ogórek

Opcja 4 Sałatka z jajkiem, rzodkiewką i ogórkiem, sos koperkowy

Drugie śniadanie

Opcja 1 Sałatka z camembertem i winogronami

Opcja 2 Zupa szpinakowa

Opcja 3 Trufle kokosowe

Opcja 4 Fit tiramisu

Obiad

Opcja 1 Ciecierzyca pod pieczonymi warzywami z kaszą wiejską i kapustą kiszoną

Opcja 2 Indyk w sosie pieczeniowym z kasza bulgur z groszkiem i surówka z kapusty czerwonej

Opcja 3 Kurczak garam masala z aromatycznym ryżem i surówką

Opcja 4 Tagliatelle w sosie szpinakowym z wege kotlecikami i mozzarellą

Podwieczorek

Opcja 1 Sernik z makiem i kandyzowaną pomarańczą

Opcja 2 Koktajl ananasowy z marakują

Opcja 3 Pudding z tapioki z musem z owoców leśnych

Opcja 4 Krupnik

Kolacja

Opcja 1 Bajgiel z pastą jajeczną i ogórkiem

Opcja 2 Ziemniaki zapiekane z pieczarkami, serem i tymiankiem

Opcja 3 Sałatka z kurczakiem, ogórkiem i mozzarellą

Opcja 4 Penne arrabbiata


piątek 21.03.2025

Śniadanie

Opcja 1 Owsianka starciatella z borówkami

Opcja 2 Kanapka z pastą z szynki i jajek, pomidor

Opcja 3 Mango sticky rice

Opcja 4 Sałatka z ciecierzycą, suszonymi pomidorami i pestkami dyni

Drugie śniadanie

Opcja 1 Chrupiąca sałatka z serem feta, rzodkiewką i kiełkami

Opcja 2 Malinowy serniczek

Opcja 3 Sałatka owocowa z pomarańczą, winogronami i orzechami

Opcja 4 Zupa pomidorowa z ryżem

Obiad

Opcja 1 Aglio e olio z łososiem, fasolką i koperkiem

Opcja 2 Spaghetti w sosie śmietanowo-serowym z kotlecikami rybnymi

Opcja 3 Drobiowe mielone z ziemniaczkami z koperkiem i surówką z marchewki z jabłkiem

Opcja 4 Makaron smażony po chińsku z jajkiem sadzonym i warzywami

Podwieczorek

Opcja 1 Czekoladowy pudding chia

Opcja 2 Sałatka z mandarynką i selerem naciowym

Opcja 3 Koktajl brzoskwiniowo-marchewkowy

Opcja 4 Twarożek a'la guacamole, nachosy

Kolacja

Opcja 1 Bułka z kremowym serkiem z chorizo, ogórek

Opcja 2 Ziołowy ryż z ciecierzycą i jarmużem

Opcja 3 Tacos z meksykańskim gulaszem wołowym z kukurydzą i fasolą

Opcja 4 Bułka wrocławska z pastą rybną z ogórkiem konserwowym i szczypiorkiem


sobota 22.03.2025

Śniadanie

Opcja 1 Sałatka kurczakowa z ogórkiem kiszonym z chlebem razowym

Opcja 2 Orzechowy twarożek z musem owocowym

Opcja 3 Budyń jaglany a 'la Snickers

Opcja 4 Bowl z jajkiem sadzonym, ziemniaczkami, groszkiem i sosem szczypiorkowym

Drugie śniadanie

Opcja 1 Pudding z tapioki z winnym sosem wiśniowym

Opcja 2 Chrupiąca sałatka z ciecierzycą i sosem jogurtowym

Opcja 3 Zupa krem z kukurydzy z cheddarem

Opcja 4 Smoothie marchewkowo-malinowe

Obiad

Opcja 1 Wieprzowina po koreańsku, ryż biały, brokuły z sezamem

Opcja 2 Pulpety rybne w sosie curry z ziemniakami, surówka z marchwi

Opcja 3 Penne arrabbiata z ciecierzycą

Opcja 4 Kurczak w jogurtowej marynacie ziołowej z ryżem, pieczone warzywa

Podwieczorek

Opcja 1 Pęczak z cukinią, pomidorami i rodzynkami

Opcja 2 Deser jogurtowy z musem jabłkowym i biszkoptami

Opcja 3 Koktajl truskawkowy z mango

Opcja 4 Zupa ogórkowa

Kolacja

Opcja 1 Bowl z kurczakiem, brokułami, komosą, awokado i sosem jogurtowym

Opcja 2 Babka ziemniaczana z kwaśną śmietaną, sałatka z pomidorów

Opcja 3 Klasyczna pasta jajeczna, chleb żytni, ogórek

Opcja 4 Włoska sałatka caprese


niedziela 23.03.2025

Śniadanie

Opcja 1 Bajgiel z mozzarellą, pomidorkiem i bazylią

Opcja 2 Bellriso z owocami i czekoladą

Opcja 3 Chlebek żytni z pastą z kurczaka z papryką i koperkiem

Opcja 4 Bowl z ciecierzycą, batatem i sosem cytrynowo-koperowym

Drugie śniadanie

Opcja 1 Deser jogurtowy straciatella z miętą

Opcja 2 Sałatka z kukurydzą, ogórkiem i fetą

Opcja 3 Skandynawska zupa rybna

Opcja 4 Smoothie brzoskwiniowo-truskawkowe

Obiad

Opcja 1 Chilli sin carne z ryżem

Opcja 2 Schab w sosie z suszonych pomidorów, kasza bulgur, surówka z kiszonej kapusty

Opcja 3 Zraziki z boczkiem i ogórkiem kiszonym, pieczone ziemniaki, Coleslaw

Opcja 4 Kotleciki warzywne, puree z zielonego groszku, surówka z tartej marchewki, jabłka

Podwieczorek

Opcja 1 Marokańska sałatka z kaszą bulgur z granatem, migdałami i marchewką w ziołowym pesto

Opcja 2 Fit deser Kinder Country

Opcja 3 Leczo

Opcja 4 Korzenne trufle czekoladowe

Kolacja

Opcja 1 Placki ziemniaczane z sosem grzybowym

Opcja 2 Bajgiel z serkiem paprykowym, ogórek

Opcja 3 Kofty z warzywami, pita, sos tzatziki

Opcja 4 Kasza bulgur z grillowaną papryką, rukolą i fetą